Kereta Sewa Melaka


Car Rental Melaka
Tempah Kereta sewa Melaka sekarang dan jimat. Tiada caj tersembunyi untuk penyewaan kereta anda di Melaka. Kereta sewa kadar harga terendah di Melaka.

Lokasi penghantaran dan pengumpulan utama kereta sewa Melaka akan berada di Melaka Sentral (terminal bas utama Melaka). Kami juga menyediakan penghantaran kereta sewa Melaka di kawasan bandar Melaka (seperti Jonker Walk, Dataran Pahlawan, hiliran bandar, Malim), Lapangan Terbang Melaka.

Hubungi kami + 6016-395 3335 sekarang untuk sewa kereta anda di Melaka. Anda juga boleh menghantar mesej + 6016-395 3335 pada WhatsApp untuk sebarang butiran penyewaan kereta anda di Melaka

Kereta Sewa Melaka

Jenis-jenis model kereta sewa di Melaka

Pada masa ini model kereta sewa kami disenaraikan seperti di bawah:

5 duduk
Saga FLX (auto), Perodua Kelisa, (auto/ manual) New Myvi (auto), Perodua Bezza (auto), Perodua Axia (auto), Perodua Viva (auto), Toyota Vios (auto)

7 duduk MPV
Perodua Alza (Auto), Toyota Avanza (Auto)

Anda boleh menghubungi kami jika meminta ketersediaan untuk model kereta lain yang tidak disenaraikan.

Melaka kereta sewa, kereta sewa melaka

Kereta sewa Melaka

Sewa Kereta di Melaka

Adakan anda sedang merancang percutian peribadi atau percutian perniaggan di Melaka? Perkhidmatan sewa kereta kami adalah pilihan yang tepat untuk anda. Menyewa kereta Melaka secara jimat dengan kami! 
Kami menawarkan harga kereta sewa tempatan murah tidak berbanding dengan pengendali kereta sewa lain utama yang sering menggandakan harga. Harga kereta sewa terendah kami hanya MYR70-RM100 sehari.Tempah sekarang! 

Lebih banyak hari anda menyewa kereta, harga lebih murah yang kami akan tawarkan kepada anda!